Fit @ Work. Met de Twister heb je een low workout. - DMC Massage

Ga naar de inhoud

Fit @ Work. Met de Twister heb je een low workout.

NIEUW!! de BACKJOY
Ergonomische zithouding stoel
Backjoy past op iedere stoel. Thuis, op kantoor en zelfs  onderweg. Rugpijn bij het thuiswerken? Veel mensen werken nu thuis en zitten te werken aan de keukentafel. Die tafel heeft vaak niet de goede werkhoogte. En ook de keukenstoel is niet bedoeld om de hele dag op te zitten. De rug heeft het zwaar te verduren. Daarom moet de zithouding worden verbeterd om chronische klachten te voorkomen. Maak van iedere stoel een ergonomische stoel. Een betere zithouding dankzij Backjoy! Verbeter je houding, verbeter je leven!
Uitproberen!
Neem contact met ons op wanneer u belangstelling hebt.
Backjoy rugsteun: pijnvrij zitten – geen rugpijn meer
De Backjoy rugsteun is speciaal ontwikkeld om op te zitten. Dit geeft een actieve zit.
De backjoy is een innovatief zitje dat de lichaamshouding op unieke wijze corrigeert. Het gepatenteerde ‘cup’ design zorgt ervoor dat de core spieren worden geactiveerd. Door het kantelen van het bekken naar voren, komt de wervelkolom in de natuurlijke S-curve terecht. Druk op het stuitje en de wervelkolom wordt hierbij verminderd.

De Backjoy rugsteun wordt gebruikt door zowel particulieren als professionals zoals fysiotherapeuten en masseurs.
  • Eenvoudige, effectieve rugpijn verlichting en preventie.
  • Ondersteunt de natuurlijke S vorm van je rug.
  • Geschikt voor alle stoelen dus ook bureaustoelen.
  • Hygiënisch in gebruik, makkelijk te reinigen, zelfs in vaatwasser
  • Door open ontwerpt zorgt het voor luchtcirculatie.
  • Makkelijk om mee te nemen.
  • 5 jaar garantie, 100% recyclebaar, CE-gekeurd, in alle opzichten groen
  • Waterdicht en slipbestendig.
Let`s twist everyday.
Veel medewerkers ondervinden door o.a het thuiswerken, vervelende klachten aan de nek en schouders met eventueel uitstraling naar de armen. Werkgevers besteden aandacht aan ergonomische producten om de klachten te reduceren en of te voorkomen. Vanuit de bedrijfsmassage is onze ervaring dat medewerkers te langdurig en te statisch achter hun beeldscherm zitten, dit kan klachten geven aan de nek, schouders en armen. BEWEGEN is de Sleutel tot gezondheid. Met de TWISTER kunt u meerdere keren per dag uw oefeningen achter het bureau doen, die de mobiliteit verbeterd. Op onze website vindt u instructie video`s waarin de oefeningen uitgelegd worden en voorgedaan.
fitte medewerkers zijn belangrijk voor een organisatie
Hoe belangrijk zijn fitte en gezonde werknemers.
We moeten steeds langer doorwerken en de werkdruk is bij veel bedrijven erg hoog. Er wordt veel gedaan binnen de bedrijven voor het behoud van fitte werknemers. Meestal gaat dit door het inzetten van materialen, zoals toesenborden, zit/sta bureau en muizen. Nu medewerkers ook nog meer thuis werken, wordt het bewegen ook minder. Op kantoor maak je toch meer meters.
Vanuit onze dienstverlening weten we dat dit niet altijd voldoende is. De lichamelijke klachten die medewerkers ervaren is hoofzakelijk rond het schouder gebied. En dat wordt helaas vaak vergeten. Het accent ligt teveel op het onderlichaam, lunchwandelen, fietsen bij je bureau, traplopen enz enz. Wij ervaren elke dag dat de klachten zich concentreren rond het bovenlichaam. Nek, schouder en armklachten komen steeds vaker voor door pc werkzaamheden. Steeds vaker worden workflows gedigitaliseerd.
Met de TWISTER doe je eenvoudige oefeningen achter je bureau of werktafel.
Twister voor een low workout
Bij Thuiswerkers ontstaan er meer klachten aan de nek en schouders, door een niet altijd optimale werksituatie thuis wordt er minder bewogen. Geen lunchwandeling , korter afstanden, niet fietsen naar het werk of de trein. En ook minder sporten in de fitness. Met de TWISTER haal jij jouw fitness in huis. Een korte workout van een paar minuten per dag en dan een paar keer per dag geeft al een fantastisch resultaat.
Drie maal per dag 10 minuutjes. Is beter dan 1 maal 30 minuten.  
De werking:
Onze twister is een korte buis die voor 3/4 is gevuld. Met de twister doe je oefeningen die goed zijn voor je armen, schouder en bovenlichaam. Op deze manier stimuleer je de doorbloeding, maak je spieren los en ontspannen. Doordat het grit in de buis verplaats,t met als gevolg een schok aan het einde van de beweging worden spieren, pezen en bindweefsel extra gestimuleerd, doorbloeding wordt verbeterd.
Geef de twister een plek op je bureau zodat je deze direct kunt gebruiken.
Voordelen:
* verhoogt de doorbloeding.
* Verbeterd het spierweefsel.
* Verbeterd het bindweefsel.
* Verminderde gevoeligheid voor werkgerelateerde klachten.
* Verbeterde beweeglijkheid van gewrichten.
FitadWork
De Twister heeft een gewicht van 500 gr en is 25 cm lang
Kwantumkorting beschikbaar Kwantumkorting beschikbaar
16.45 €(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Bestel nu jou TWISTER en begin vandaag nog met je oefeningen om die stijfheid van je spieren en eventule klachten als een doofgevoel of tintelingen door een te statische werkhouding te verbeteren.

* Ontvang 10% korting bij een bestelling vanaf 10 of meer
Terug naar de inhoud