Atlas lumbaal massage - DMC Massage

Ga naar de inhoud

Atlas lumbaal massage

Therapieën
DE Cervicaal-Lumbaal MASSAGE, HOE WERKT DIE PRECIES?
De cervicaal-lumbaal  massage werkt allereerst snel en uiterst effectief bij acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Door de natuurlijke correctie en behandeling en daardoor een herstelde doorbloeding verdwijnen klachten vrijwel direct.
cervicaal massage
CERVICAALMASSAGE (NEK EN SCHOUDERS)
Jan is de specialist op het gebied van deze behandeling die altijd toegepast wordt in onze behandelingen. Deze massagetechniek heeft als groot voordeel dat je zelf bepaalde bewegingen maakt waardoor je pijnlijke knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven worden en we dus niets forceren. Door massage van nek en schouders wordt de doorbloeding rondom de pijnlijke plekken weer geoptimaliseerd waardoor de klachten verdwijnen. Voor een optimaal resultaat is het bij bepaalde klachten beter om 3 keer 10 minuten te masseren dan 1 keer een half uur. De cervicaal-limbaal massage wordt ingezet bij onder andere hoofdpijn, ernstige migraine, clusterhoofdpijn, frozen shoulder, tennis/golfarm of bij klachten ontstaan door beeldschermwerk.
DE CERVICAAL-LUMBAAL MASSAGE (NEK, SCHOUDER EN RUG)
Deze massage kan bovenop de resultaten van de Cervicaal massage uitkomst bieden bij onder andere uiteenlopende lage rugklachten, hernia, spit, overbelasting, uitstralingspijn, knieklachten en hielspoor.
De Atlas
is de eerste wervel van de wervelkolom. Aangezien het eerste gedeelte van de wervelkolom ook wel de cervicale wervelkolom wordt genoemd, wordt de atlas aangeduid als C1. Aan de bovenkant van de atlas zitten twee grote gewrichtsvlakken waar de schedel op rust. De naam atlas verwijst naar de mythologische figuur Atlas, die het hemelgewelf op zijn schouders moest tors

Lumbaal
Is het gebied van de onderrug waar massage in veel gevallen een ongekend positief effect heeft op onder andere lage onderrugklachten (moeilijk bukken of uit bed komen). Denk bijvoorbeeld ook aan een vastzittend SI-gewricht, hernia, ischias, heup- en knieklachten.
Terug naar de inhoud